Voedselbank IJmond

Voedselbank IJmond Noord helpt mensen tijdelijk met gratis levensmiddelen. Deze steun is bedoeld voor alleenstaanden en gezinnen die zulke grote (geld)problemen hebben dat zij zonder hulp niet genoeg te eten hebben. J.P. Audio Visueel vindt dit een mooi initiatief en helpt graag mee aan dit maatschappelijk betrokken project. De Voedselbank is helaas een noodzakelijk gebeuren en zorgt ervoor dat:

  • Hulp geboden wordt aan mensen die in armoede leven
  • De verspilling van goede levensmiddelen wordt verminderd

Deze Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers. Niemand wordt voor zijn of haar werk betaald en niemand is in loondienst. Al het geld en goederen komt dus 100% op de juiste plaats terecht. Ook is de voedselbank is volledig afhankelijk van giften in natura (voedsel) en geld. Dankzij de steun van incidentele en vaste sponsoren en donateurs kunnen wij mensen helpen die korte tijd in problemen verkeren.

Zou u willen helpen als particulier, of ook als bedrijf? Dit kan op verschillende manieren:

  • Met levensmiddelen: af te geven bij de Voedselbank op donderdag van 12.00-16.00 uur of bij inzamelingsacties.
  • Met een (periodieke) donatie op rekening NL06 RABO 0120 4726 86 (t.n.v. Voedselbank IJmond Noord.)

 

Meer informatie? Check de website: https://www.voedselbankijmond.nl

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?
%d bloggers liken dit: