Gezondheid

Sport

Los van een scherpe focus op het milieu, waarbij wij ons maatschappelijk steentje bijdragen, focust J.P. Audio Visueel B.V. ook op haar personeel.

Wij doen dit door onze vaste personeelsleden personal training te geven via MiDo personal gym. Op deze manier hebben ze naast het drukke werk leven, waarbij voor onze AV’ers een fysiek sterk lichaam belangrijk is, ook even afleiding van alles.

Daarnaast zijn voor werknemers uit onderzoeken diverse positieve arbeidsgebonden effecten beschreven, zoals een lager ziekteverzuim en meer plezier in het werk. Uit onderzoek is ook gebleken dat werknemers die sporten een lager ziekteverzuim hebben en een hogere weerstand.

Lichamelijke activiteit verlaagt het risico van chronische ziekten en heeft een positief effect op het verloop hiervan.

Na de reeds genoemde gezondheidseffecten kan een lichamelijke actieve leefstijl voor werknemers allerlei positieve arbeidsgebonden effecten hebben, zoals een lager ziekteverzuim en op verloop minder kans op stress symptomen en een hogere arbeidssatisfactie.

Voeding

Naast de focus op sport heeft het personeel van J.P. Audio Visueel ook een interesse in gezonde voeding. In de bedrijfskeuken wordt dan ook vaak gebakken en gekookt en niet eens alleen tijdens de lunch!

Tijdens feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst is het gehele team ook bij elkaar om in de keuken gezellig wat te eten en te drinken, dit maakt onze “kantine” het gezellige hart van het bedrijf, ook los van de werkzaamheden die in het kantoor (moeten) gebeuren.

Omeletten, salades, soep of gegrilde sandwiches zijn vaak de dagelijkse kost. Zeer gezond dus! Los van de maaltijden tijdens het overwerken of de VrijMiBo, maar dat spreekt uiteraard voor zich.

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?