Specialist op het gebied van AV installatie verhuur en verkoop.

Verkoop & installatie

Verkoop 4
Verkoop 3
Verkoop 2
Verkoop 1
Verhuur slide 4
Garage
Restaurant
zaal met AV

Microfoons, speakers, projectie, LED schermen, LED verlichting, projectieschermen, narrowcasting, zaalinformatiesysteem, ontruimingssysteem, camera’s, Spotify, social media, streamen, videoconference, ……..

Het gebruik van deze technieken in een vaste opstelling wordt steeds meer toegepast in de locaties en leefruimtes waarin wij ons begeven zoals vergaderruimten en boardrooms, meeting- en congreszalen, hotelkamers, ontvangstruimten, aula’s en auditoriums, wachtruimtes, restaurants, parkeergarages, fabriekspanden, woonhuizen, plezierjachten enzovoorts.

De snelle opmars van steeds meer digitale toepassingen maakt het bovendien mogelijk om alle apparatuur met elkaar te verbinden én simpel te bediening vanaf een tablet of smartphone.

Beleving, gemak, handig, online, duurzaam, internet, draadloos…., het zijn de kernwoorden van ons dagelijks bestaan geworden.

Bij ons vindt u wel wat u zoekt!

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV heeft een ruime ervaring in het verkopen en realiseren van complete technische installaties. Wij denken uit de box met u mee, communiceren duidelijk, adviseren én dragen oplossingen aan zodat we eenmaal op de werkvloer alle details tot in de puntjes voor u uitwerken.

 

Wij zijn vriendelijk voor uw portemonnee!

Als merkonafhankelijke dealer kunnen wij u verschillende technische oplossingen aanbieden zodat u zeker kunt zijn van een juiste aankoop die in overeenstemming is met uw wensen en behoeften.
Bovendien zijn we ook vriendelijk voor uw portemonnee omdat we goedkoper rekenen dan andere leveranciers!

U wilt onbezorgd uw aankooptraject in?

Uiteindelijk wil niemand iets kopen maar wil men goed geholpen worden. Ons streven is om u en uw organisatie in het gehele aankooptraject te begeleiden zodat u de juiste beslissingen kunt maken. Wij luisteren, adviseren en assisteren u tijdens dit gehele proces.

Vraag het onze klanten!

Klanten zijn onze ambassadeurs en daarom zetten we ons 100% in voor hun tevredenheid. En dat wordt gewaardeerd. Onze klanten zijn blij met het geleverde eindresultaat én de samenwerking met onze gediplomeerde medewerkers met hun tomeloze inzet en parate kennis.

U geniet onbezorgd en jarenlang van uw aanschaf en onze zeer gewaardeerde pre sales, aftersales en customere care. Bij ons vindt u wat u zoekt. Vraag het maar aan onze klanten!

Bel ons voor vragen of als we u van dienst mogen zijn op 0255-521680 of stuur een email

Wat zijn uw voordelen?

 • U ontvangt van ons uw ‘pakket van eisen’ voor een goede start
 • U krijgt de beste oplossing, omdat wij merkonafhankelijk zijn
 • U bent goedkoper uit, omdat wij beter inkopen
 • U heeft tijd over voor andere zaken, omdat wij communiceren met de andere disciplines
 • U heeft daarom nog meer tijd over, omdat wij de problemen oplossen
 • U ontvangt de beste pre sales, aftersales en customer care
 • U geniet jarenlang en zorgeloos van uw aanschaf!

En wat is ons voordeel? U bent onze ambassadeur!
Iedereen wint, we staan daarom graag voor u klaar!

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV

Is professioneel én erkend dealer van de belangrijkste en gerenommeerde pro audiovisuele merken waaronder Crestron, Extron, Bose, AMX, Samsung, Philips, Control4, KNX, Panasonic, Verbatim, Osram, Omega, WePresent, Sennheiser, Shure, Procab, Kramer, Atlona, Neutrik, Sonos, Yamaha, Electrovoice, Polycom, Neets, Audipack, Barco enzovoorts.

In de onderstaande lijst vindt u een greep uit onze diensten en producten.

 • Projectoren
 • Projectorlampen
 • Videoregistratie
 • LED schermen
 • Projectieschermen
 • Geluidsets
 • (draadloze)Microfoons
 • Conferentietelefoons en videoconference

Bent u op zoek naar een juiste invulling van apparatuur voor uw locatie laat het ons dan weten, wij helpen en adviseren u graag! Stuur een e-mail of bel ons op 0255-521680 voor informatie als u vragen hebt.