Live streamen van een meeting, persconferentie, presentatie of evenement op het internet?

Wilt u een persconferentie, presentatie, meeting of evenement ook rechtstreeks uitzenden via het internet? Maak dan gebruik van onze professionele en veilige live-streamingdienst.

De livestream zal bekeken kunnen worden op ieder type smartphone, tablet of desktop en is rechtstreeks te volgen via het internet. Indien gewenst kan men de livestream ook nog na afloop op ieder gewenst moment bekijken, 24 uur per dag beschikbaar.
U vergroot hiermee het bereik  van de meeting en zorgt er voor dat de thuiswerkers en genodigden alles vanaf hun locatie goed kunnen volgen.

Met een livestream stelt u het evenement niet alleen beschikbaar voor het fysiek aanwezige publiek, maar ook voor geïnteresseerden online en vergroot daarmee de impact van uw evenement.

Gebruik uw meeting- en eventzaal als ideale plek en decor voor live streamingdiensten!

Wat de technische wensen ook zijn wij kunnen hierin professioneel en met de beste apparatuur faciliteren. Meerdere camera’s nodig, licht, draadloze microfoons voor de sprekers? PowerPoint presentaties laten zien, tekst of videofilmpjes?

Kortom alle techniek die nodig is om de spreker(s) en de presentatie goed over te brengen plaatsen wij vakkundig en snel in uw meetingzaal.

Compleet ontzorgen dat is wat wij doen!

Wanneer u besluit om vanuit uw meetingzaal  live te willen streamen dan kunnen wij de volledige realisatie hiervan op ons nemen. Wij verzorgen alle technische faciliteiten die hiervoor nodig zijn en ontzorgen u 100%.  Van microfoons, camera’s, bedienend personeel, en van de streaming server tot de online omgeving waar de meeting online uitgezonden wordt.

De livestream kan via diverse kanalen online aangeboden worden. Wij bieden de  mogelijkheid om de livestream via een apart opgezette website uit te brengen, op uw eigen website of wellicht die van uw hotel! Tevens is het mogelijk uit te zenden via de diverse social media kanalen zoals bijvoorbeeld YouTube en Facebook.

Snel, veilig en doeltreffend communiceren, u maakt het mogelijk met online livestreamen.

In een beveiligde omgeving kunnen wij uw boodschap uitzenden naar een door uw geselecteerde groep genodigden.

Deze kunnen via hun computer of device de online meeting bijwonen via verschillende platformen. Glashelder beeld en geluid zorgt voor een perfecte overdracht.

Bel mij terug over live streamen

Snel, veilig en doeltreffend communiceren, u maakt het mogelijk met online livestreamen.

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?