Advies, verkoop en installatie van beeld- licht- en geluidsapparatuur, LED verlichting, KNX gebouwautomatisering, Domotica, ICT, (beveiliging)camera’s, narrowcasting, zaalinformatiesystemen.

Inrichting van beeld-, licht- en geluidsapparatuur

Wij verkopen en installeren beeld-, licht- en geluidsapparatuur voor o.a. auditoria, vergader-, wacht- en trainingsruimten, board- en controlrooms, thuisbioscopen, Nautiek, college- en raadszalen, winkelruimtes etc.

J.P. Audio Visueel BV is de leverancier op het gebied van het adviseren, leveren en installeren van permanente professionele audiovisuele oplossingen, waarbij u als koper de beste service en customer care geniet. Jarenlang onbezorgd genieten van uw aanschaf en onze service is bij ons verzekerd.

KNX & Domotica automatisering

KNX automatisering betekent duurzaam ondernemen en u genereert een enorme kostenbesparing op energie, personeel en apparatuur.
Met KNX protocollen wordt alle AV- en technische apparatuur aan elkaar verbonden. Licht, geluid, verwarming, alarmsystemen, koel- en warmtetechniek enzovoorts wordt aangestuurd via Domotica met vooraf ingestelde presets.

J.P. Audio Visueel BV is erkend KNX partner met eigen installateurs. Onze gediplomeerde adviseurs en programmeurs zorgen er voor dat alle KNX mogelijkheden benut worden om uw woonhuis, hotel, café, bedrijfspand, magazijn, kantoor, restaurant of uitgaansgelegenheid altijd de optimale sfeer te geven.

Haal het daglicht naar binnen met wolkenplafonds!

Geef een absolute meerwaarde aan uw systeemplafond met deze design LED panelen en laat een positieve indruk achter bij uw bezoekers. Door het simuleren van daglicht lijkt het alsof je door een levensecht venster naar buiten kijkt. U scoort een ‘wauw’ effect bij uw bezoekers!

Tover uw plafond om naar een pure belevenis en creëer daarmee een fantastische omgeving voor u en uw gasten.

Bose dealer

Wij zijn Pro Bose dealer en verkopen en installeren Bose apparatuur voor o.a. auditoria, vergader-, wacht- en trainingsruimten, board- en controlrooms, thuisbioscopen, Nautiek, college- en raadszalen, winkelruimtes etc.

Ervaar bij ons het beste van adviseren, leveren en installeren van professionele Bose apparatuur, waarbij u als koper de hoogste service en customer care geniet. Jarenlang onbezorgd genieten van uw aanschaf en onze service is bij ons verzekerd.

Alle verkoop diensten op een rijtje

Beeld en geluid

Wolkenplafonds

KNX en Domotica

Bose apparatuur

Zaalinformatiesystemen

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?