J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV.

Advies, verkoop en installatie van AV apparatuur, LED verlichting, KNX gebouwautomatisering, Domotica, ICT, (beveiliging)camera’s, narrowcasting, zaalinformatiesystemen, LED schermen, geluidsystemen.

Dit alles met de beste service, aftersale en customer care!

Een greep uit ons brede verkoop portfolio:

Waarom audiovisuele apparatuur kopen?

Enkele voordelen van het kopen en van beeldapparatuur, geluidsapparatuur, verlichting en meer:

  • Direct leverbaar uit voorraad
  • Gegarandeerd levering van de beste apparatuur
  • En daardoor een goede investering
  • Als u de apparatuur lang nodig heeft of op een vaste locatie
  • Wij weten welke apparatuur nodig is voor uw beoogde resultaat
  • Wij regelen transport en desgewenst installatie en onderhoud op locatie
  • U profileert van onze uitstekende service

Advies, verkoop en installatie van AV-apparatuur, LED verlichting, KNX gebouwautomatisering, Domotica, ICT, (beveiliging)camera’s, narrowcasting, zaalinformatiesystemen, LED-schermen, geluidssystemen. Dit alles met de beste service, aftercare en customer care!

Inrichting van AV in uw vaste ruimtes

J.P. Audio Visueel BV is de enige leverancier op het gebied van het adviseren, leveren en installeren van permanente professionele audiovisuele oplossingen, waarbij u als koper de beste service en customer care geniet. Jarenlang onbezorgd genieten van uw aanschaf en onze service is bij ons verzekerd.

Wij verkopen en installeren AV voor o.a. auditoria, vergader-, wacht- en trainingsruimten, board- en controlrooms, thuisbioscopen, Nautiek, college- en raadszalen, winkelruimtes etc. Ontvang uw gasten of publiek met narrowcastingschermen in uw publieke ruimtes en wijs hen de weg via een modern zaalreserveringsysteem.

KNX gebouwautomatisering

KNX gebouwautomatisering betekent duurzaam ondernemen en u genereert een enorme kostenbesparing op energie, personeel en apparatuur.
Met KNX protocollen wordt alle AV- en technische apparatuur aan elkaar verbonden. Licht, geluid, verwarming, alarmsystemen, koel- en warmtetechniek enzovoorts wordt aangestuurd via Domotica met vooraf ingestelde presets.

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering en onze gediplomeerde programmeurs en installateurs zijn u hierin graag van dienst.

LED verlichting

LED verlichting = geld besparen en beter voor het milieu
Met LED verlichting doet u mee aan duurzaam ondernemen en draagt u bij aan een beter milieu. En geld besparen is direct uw grootste voordeel. U bespaart meer dan 60% op uw energie- en onderhoudskosten door de gloei- en halogeenlampen in uw gebouw te vervangen door een LED variant.

J.P. Audio Visueel is groothandel en verkoper van o.a. Verbatim, de grootste fabrikant van LED verlichting welke de beste koppeling biedt met dimbare installaties. Bovendien geven wij gratis proefproducten om te testen.

Lichtgewicht banquetingtafels

Echt een geweldige uitvinding deze fraaie lichtgewicht banqueting-tafels, die zichzelf terugverdienen.

Vliegensvlug zalen ombouwen

U herkent het ongetwijfeld, want het is aan de orde van de dag in hotels en in conferentiecentra; het ombouwen van zalen. Van vergaderlocatie tot conferentiezaal, van dinerzaal tot dansvloer en van theateropstelling tot U-vorm opstelling. Zwaar en tijdrovend werk.

Met deze lichtgewicht banquetingtafel is dit verleden tijd, want met minder personeel bouwt u vliegensvlug een zaal om. Tijd en geldbesparend.

Haal het daglicht naar binnen met wolkenplafonds!

Geef een absolute meerwaarde aan uw systeemplafond met deze design LED panelen en laat een positieve indruk achter bij uw bezoekers. Door het simuleren van daglicht lijkt het alsof je door een levensecht venster naar buiten kijkt. U scoort een ‘wauw’ effect bij uw bezoekers!

Tover uw plafond om naar een pure belevenis en creëer daarmee een fantastische omgeving voor u en uw gasten.

Bosedealer.nl

Bosedealer.nl is de enige leverancier op het gebied van het adviseren, leveren en installeren van professionele Bose apparatuur waarbij u als koper de beste service, deals en customer care geniet. Jarenlang onbezorgd genieten van uw aanschaf en onze service is bij ons verzekerd.

Wij verkopen en installeren Bose apparatuur voor o.a. auditoria, vergader-, wacht- en trainingsruimten, board- en controlrooms, thuisbioscopen, Nautiek, college- en raadszalen, winkelruimtes etc.

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?