Privacy verklaring 2018

J.P. AUDIO VISUEEL BV

J.P. AUDIO VISUEEL VERKOOP & INSTALLATIE BV

 PRIVACY VERKLARING

 

 

In dit document vindt u de privacy verklaring van J.P. Audio Visueel BV en J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV, hierna te noemen JPAV.

Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door ons.

Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

Directie

J.P. Audio Visueel BV

J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV

 

 

  1. J.P. AUDIO VISUEEL BV | J.P. AUDIO VISUEEL VERKOOP & INSTALLATIE BV

 

U leest de privacy verklaring van J.P. Audio Visueel BV en J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV. Deze bedrijven houden zich bezig met de verhuur, verkoop en installatie van audiovisuele apparatuur.

 

Er zijn situaties waarin uw gegevens door JPAV worden verzameld. Het is daarom goed om te weten wat wij met deze informatie doen en hoe u uw wensen hieromtrent kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

 

Mocht u vragen hebben omtrent het gebruik van uw gegevens door J.P. Audio Visueel BV en
J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV, neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

J.P. Audio Visueel BV | J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie BV

Zandvoortstraat 106

1976 BN IJmuiden

Tel: 0255-521680     | 0255-505229

Kvk 34170546          | 54826020

 

 

 

  1. DOEL GEGEVENS

 

Er wordt voor een aantal doelen (persoons) gegevens verzameld door JPAV. Deze worden hieronder toegelicht.

 

  1. Het versturen van nieuwsbrieven

JPAV. stuurt via de e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven hebben een commercieel- en kennisdelingskarakter. De voor- en achternaam en het emailadres worden verzameld door JPAV. Tevens kan iemand zich aanmelden voor deze nieuwsbrieven via de website of e-mail.

 

  1. Contact opnemen

Uw gegevens worden verzameld als u contact opneemt met JPAV. JPAV. vraagt alleen de benodigde gegevens om een dienst aan te kunnen bieden zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en projectomschrijving.

 

  1. Analytics

De websites van JPAV verzamelen uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem, dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van het website bezoek of de pagina’s die veel worden bezocht.

 

 

 

  • ONTVANGERS

 

LaPosta

De nieuwsbrieven van JPAV. worden verzonden via LaPosta. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt u e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst via LaPosta.

 

  1. OPSLAGPERIODE

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard voor JPAV, tenzij een andere periode, zoals op grond van een wettelijke regeling, de gegevens anders moeten worden bewaard.

 

Uw e-mailadres en voor- en eventueel achternaam worden opgeslagen in LaPosta. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt zich uitschrijven wanneer u wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven.

 

De gegevens die Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

  1. BEVEILIGING

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd door systemen en software waar JPAV. mee werkt.

 

De persoonsgegevens die door JPAV. worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via de software van JPAV. en zijn beveiligd met wachtwoorden en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

 

De software die uw gegevens opent zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord.

 

 

 

  1. UW RECHTEN

 

U heeft recht om te allen tijde uw gegevens op te vragen die bij JPAV zijn vastgelegd en bewaard. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met JPAV. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

 

Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door JPAV.

 

Wilt u niet langer dat uw gegevens bij JPAV zijn vastgelegd? Dan heeft u het recht om uw gegevens te laten wissen.

 

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als u vindt dat JPAV niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

 

Het gebruik van deze rechten kan via info@jpaudiovisueel.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

 

 

  1. PLICHTEN

 

JPAV verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van JPAV via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

 

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om offertes en nieuwsbrieven te kunnen versturen of digitaal contact met u op te nemen omtrent vragen m.b.t. aangevraagde offertes of andere verzoeken. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd kan JPAV de betreffende dienst niet aanbieden.

 

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met JPAV met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

 

JPAV behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer JPAV dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van JPAV te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via vermelde contactgegevens.

 

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?