Soundtrack Your Brand

Deze dienst is gespecialiseerd in het leveren van instore muziek. Met het doel om algemene achtergrondmuziek te veranderen in iets dat meer waarde heeft voor merken, winkels, restaurants, hotels en openbare ruimtes.  Wij creëren meer experience met een passende soundtrack!

Gebruiksvriendelijkheid ten top!

Kies uit honderden soundtracks die zijn samengesteld door onze experts of verzamel uw eigen muziek uit ’s werelds grootste muziekcollectie voor bedrijven, met meer dan 50 miljoen nummers. Speel een soundtrack af en geniet van een week aan ononderbroken muziek en een consistente sfeer voor uw klanten en personeel. Hiermee vermijdt u om uren te verspillen met het vinden van de juiste nummers voor elke afspeellijst. Onze experts en het systeem doen dit graag voor u!

Profiteer van een maas in de wet: soundtracks gebruiken een andere commerciële licentie dan afspeellijsten gemaakt van individueel geselecteerde nummers. Het is bewezen dat de juiste muziek de verkoop verhoogt!

Als premium partner van Soundtrack Your Brand werken wij met ‘Soundtrack’.

Het snelst groeiende, meest complete en enige internationale streaming platform voor business!

Specialist op het gebied van AV installatie verhuur en verkoop.

Speciaal voor hotels

Specialist op het gebied van AV installatie verhuur en verkoop.

Speciaal voor restaurants

Specialist op het gebied van AV installatie verhuur en verkoop.

Speciaal voor retail

Specialist op het gebied van AV installatie verhuur en verkoop.

Speciaal voor vastgoed

Door onze muziek kennis te combineren met jullie merkidentiteit creëren wij een custom in-store music selectie van Soundtracks, die automatisch geüpdate worden. Staat uw bedrijf niet bij een van onze voorbeeldopties? Benader ons telefonisch of per email.

Speciaal voor sportscholen

Speciaal voor welness / sauna’s

Speciaal voor kappers

Speciaal voor tandartsen

Makkelijk en speciaal ontworpen voor bedrijven.

Geen hardware nodig!

U heeft geen extra hardware nodig. Soundtrack Your Brand heeft in plaats daarvan de super eenvoudig te gebruiken app gebouwd. Deze is te downloaden en beschikbaar in de app store. Na het downloaden van de Soundtrack Player app is deze in te stellen en is uw playlist klaar voor gebruik.

Playlist wordt soundtrack

Verander uw Spotify-afspeellijsten in niet-repetitieve soundtracks. We voegen automatisch meer nummers toe die bij de sfeer passen en updaten deze naar wens.

Expliciete-lyrics filter

Gezinsvriendelijk bedrijf? Blijf zo met een druk op de knop. We labelen nummers met ongepaste teksten, zodat u deze niet hoeft te horen. Andersom kan het natuurlijk ook!

Inplannen van muziek

Plan en mix de hele dag door verschillende soundtracks om te passen bij het veranderende tempo van uw bedrijf. In de ochtend rustige jazz muziek en tijdens de borrel juist wat gezelligers? Wij denken graag met u mee.

Help medewerkers om op het moment te reageren

Verander het volume. Sla een nummer over of deel er zelfs een met een klant. De Remote App geeft het personeel de juiste hoeveelheid controle. Ook deze app is makkelijk te gebruiken vanaf een smartphone of iPad, waardoor eventuele kleine aanpassingen zo geregeld zijn.

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?