Fotoverslag Emma Droomgala event

Het Emma Kinderziekenhuis is een Amsterdams kinderziekenhuis, opgericht in 1865 en sinds 1989 geïntegreerd in het Amsterdams Academisch Medisch Centrum. Het Emma Kinderziekenhuis neemt de bovenste verdieping van het hoofdgebouw in, gelegen in Amsterdam Zuidoost. In het Emma Kinderziekenhuis kunt u met uw kind terecht voor complexe, acute en chronische aandoeningen. Het Emma Kinderziekenhuis biedt zorg op twee locaties: locatie AMC (Meibergdreef) en locatie VUmc (De Boelelaan).

Zoals in andere blogpost’s te lezen is over hoe wij maatschappelijk betrokken zijn met het steunen van de voedselbank en Trees for All, doneren wij ook jaarlijks aan het Emma Kinderziekenhuis event. Dit doen wij doormiddels van het leveren van gratis apparatuur tijdens de benefiet avond. Inmiddels realiseren wij dit al ruim 4 jaar! Bekijk hieronder de foto’s van de afgelopen editie:

             

 

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?
%d bloggers liken dit: