Meet the team – Rebecca

In “Meet the team” stellen wij af en toe ons personeel voor. Deze week is de beurt aan Rebecca!

 

“Ik ben begonnen in september 2004 en ik ben binnen gekomen via Peter Wezenbeek. Peter is al 30 jaar mijn echtgenoot en toen J.P. Audio Visueel sterk groeide na de oprichting heb ik besloten om mijn baan als directiesecretaresse bij de KNRM op te zeggen en er samen voor te gaan. Sinds 2004 ben ik verantwoordelijk voor alle administratie, de financiën en de recruitment voor nieuw personeel. Ik ben hier dagelijks mee bezig. In het begin vond ik dit soms wel eens lastig, maar al doende leert men en voel ik mij echt thuis in deze werkzaamheden.

Voor de leukste herinnering aan het bedrijf moet ik even denken, dit zijn er erg veel. De gave en mooie events bij onze klanten waar ik bij mocht zijn is er bijvoorbeeld een van. Wij hebben in verschillende sectoren mooie bedrijven mogen helpen op het gebied van hun  De bouw, met ons team, van het bedrijf en de leuke uitjes/feestjes met het team. Wij vieren jaarlijks Sinterklaas en ik maak dan de gedichten. Iemand gaat dan in een vogelvlucht door zijn jaar heen, ik vind dit erg leuk om op te zetten. Ik ben jaren zangeres geweest onder de naam Ezzcape dus het dichten en rijmen gaat mij gelukkig goed af.

Ook heb ik binnen het bedrijf veel leermomenten gehad op het gebied van bijvoorbeeld administratie. Dit heb ik zelf (toen der tijd zelfs nog handmatig) moeten opzetten. Dit moest toen ook nog in een sterk tempo verrichten aangezien we in een korte periode zeer sterk zijn gegroeid. Ook op het financiële gebied ga ik nog dagelijks een groei door, met name de kleine details of uitzonderingen op de bekende regels vind ik erg leuk en leerzaam. Dit houdt het totaalpakket ook afwisselend voor mij.

Ik ben er erg trots op dat het bedrijf al bijna 20 jaar bestaat! Peter is begonnen op een zolderkamer van ons woonhuis en dit is in de tussentijd uitgegroeid tot een bedrijf met twee grote panden op het bedrijventerrein in IJmuiden met een mooi team aan mensen.”

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?