Meet the team: Sander

In “Meet the team” stellen wij af en toe ons personeel voor. Deze week is de beurt aan Sander!

Ik werk al vanaf januari 2011 bij J.P. Audio Visueel B.V. Dat is nu alweer ruim 9 jaar. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin! Ik ben bij het bedrijf begonnen als AV-evenemententechnicus stagiair. Na mijn stageperiode ben ik gevraagd om in vaste dienst te komen. Dat vast dienstverband heb ik met beide handen aangepakt. En met succes, na 4 jaar AV-Evenemententechnicus te zijn geweest in de buitendienst, heb ik de kans gekregen om promotie te maken. Ik werd toen vanaf 2015 “Projectleider”. Ook dat ging mij erg goed af en ik nu ben ik vanaf 2017 accountmanager op kantoor voor de Verhuur B.V., en de Verkoop & Installatie B.V. En die laatste functie bekleed ik nog tot heden, en ik ga fluitend naar mijn werk.

Ik heb veel dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen houd ik mij bezig met het te woord staan van nieuwe en vaste klanten per telefoon en/of email, maar ook offertes opstellen, pakbonnen maken, het stroomlijnen van het inkoop en verkooptraject, maar ook ben ik een vraagbaak voor al mijn collega’s. Op het gebied van ICT-, facilitaire-, praktische en technische items weet ik eigenlijk bijna altijd wel een antwoord op. Door mijn eerdere ervaring op locatie als technici leid ik zelfs nu ook de nieuwe technici ’s op en ben ik voor stagiaires soms stagebegeleider.

Ik heb tot nu toe veel leuke herinneringen aan het bedrijf. Eigenlijk te veel leuke momenten om in deze blog op te noemen. J.P. Audio Visueel B.V en dochteronderneming; J.P Audio Visueel Verkoop & Installatie B.V. is een mega gezellig bedrijf!

Een van mijn beste leermomenten was dat ik ooit eens van iemand een motto heb geleerd; “zorg dat je de beste in je vak wordt”. Ik heb iedere dag de mindset dat ik ten alle tijde die ene keer meer op zal staan, dan dat ik zal vallen. Die mindset heb ik mijn privé- en werktijd. Ooit komt er een dag dat dat lukt. Ik ben het levende bewijs. Goed kijken waar je wilt komen met je carrière, en daarop focussen. Waar een wil is, is namelijk altijd een weg. En opgeven is geen optie. Waar mijn doel is? Dat hou ik nog even geheim…

Ik ben Sander van der Meij. Ik ben sinds 02-2020 getrouwd met Melissa en wij wonen in Beverwijk. Ik ben een ècht familie mens. Familie en onze beste vrienden zijn belangrijk voor mij. Weekendjes weg, bij elkaar op visite gaan en leuke dingen doen met hen kan je mij altijd voor wakker maken. Ik ben altijd secuur, sociaal, innoverend, heb een probleemoplossende “mindset” en ik ben vooral positief! Met de huidige titel; Accountmanager & Projectleider bij J.P. Audio Visueel B.V., J.P. Audio Visueel Verkoop & Installatie B.V., De Hotelleverancier, Pro Bose Dealer.

×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?
%d bloggers liken dit: