Hikvision

Met een IP camera van Hikvision zit je altijd goed. Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van beveiligingscamera’s. De camera’s staan vooraan op het gebied van draadloze IP technologie, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

U hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die u relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden u deze doe-het-zelf camera’s af. Ze zijn gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren worden gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor.

Wij bieden het aantal camera’s aan per pakket. Benader ons per mail of bel ons voor meer informatie!

Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken.

Alle posities worden overzichtelijk in een app weergegeven die 24/7 werkt. Op deze manier is uw pand (huis, restaurant, hotel, winkel etc.) altijd te bekijken mocht u niet op locatie zijn!

De app is gratis verkrijgbaar in de App store of de Google Play store.

Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Door regulier onderhoud weet u zeker dat de camera’s altijd werken!

Daarnaast zorgen ze dat de camera alleen uw huis filmt, en niet dat van de buren. Zo maakt u geen inbreuk op de privacy van anderen, en voldoet u aan de wettelijke richtlijnen. De camera’s filmen in Full HD.

Alle voordelen voor u samengevat:

  • Beelden live bekijken via app
  • Scherpe beeldkwaliteit
  • Eigen server
×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?