Hikvision

Met een IP camera van Hikvision kunt u veilig en vertrouwd of eigendommen beschermen en op afstand bekijken. Hikvision is de wereldwijde marktleider op gebied van beveiligingscamera’s. De camera’s staan vooraan op het gebied van draadloze IP technologie, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

U hoort vast wel eens verhalen over ‘plug-and-play’ camera’s die u relatief goedkoop online of bij de bouwmarkt kunt kopen. Wij raden deze doe-het-zelf camera’s af. Deze zijn namelijk zeer gemakkelijk te hacken en bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als een professioneel camerasysteem. En dat heeft u nodig, want inbrekers zijn tegenwoordig helaas ook professionals. Bovendien moet de privacy van buren worden gewaarborgd, want daar zijn strenge regels voor.

Wij bieden de camera’s aan per samengesteld pakket voor een scherpe, vaste prijs. Het customizen van onze pakketten is mogelijk. Op deze manier bieden wij, gecombineerd met ons hoge service niveau, echt maatwerk aan afgesteld op uw wensen.

Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. U kunt live meekijken of met één druk op de knop een opname maken.

De Hik-Connect-app is ontworpen om te werken met DVR’s, NVR’s, camera’s, video-intercomapparaten en beveiligingspanelen uit de Hikvision-serie. Met deze app kunt u op elk moment realtime bewakingsvideo bekijken of afspelen vanuit uw huis, kantoor, werkplaats of elders. Wanneer een alarm van uw apparaat wordt geactiveerd, kunt u direct een melding krijgen.

Alle posities worden overzichtelijk in een app weergegeven die 24/7 werkt. Op deze manier is uw pand (huis, restaurant, hotel, winkel etc.) altijd te bekijken mocht u niet op locatie zijn! De app is gratis verkrijgbaar in de App store of de Google Play store.

Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Door regulier onderhoud weet u zeker dat de camera’s altijd werken!

Daarnaast zorgen ze dat de camera alleen uw huis filmt, en niet dat van de buren. Zo maakt u geen inbreuk op de privacy van anderen, en voldoet u aan de wettelijke richtlijnen. De camera’s filmen in Full HD.

Alle voordelen voor u samengevat:

  • Beelden live bekijken via app
  • Scherpe beeldkwaliteit
  • Eigen server
×

Hallo!

Klik hier om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@jpaudiovisueel.nl

× Kunnen wij u helpen?